Inloggen

Mogelijkheden sponsoring

Alle steun voor de DiaBeatit Run is meer dan welkom. Daarom zijn er voor bedrijven veel mogelijkheden voor sponsoring.

Sponsor een deelnemer of team

De DiaBeatit Runners kunnen niet zonder jouw steun. Sponsor een team of deelnemer en maak daarmee belangrijk onderzoek mogelijk naar de genezing van diabetes. Veel teams bieden leuke tegenprestaties, zoals:

  • Vermelding via persoonlijke social media accounts
  • Vermelding op de blog van de DiaBeatit Run-website
  • Sommige teams veranderen zelfs de teamnaam in de naam van het bedrijf

Wil je contact opnemen met een teamcaptain voor meer informatie en tegenprestaties, laat het ons dan weten.

Sponsor het evenement

Het evenement sponsoren kan op meerdere manieren. Natuurlijk kan een organisatie kiezen om een financiële bijdragen te leveren aan de Run (kijk hier), maar het is ook mogelijk om zichtbaarheid te krijgen door hoofdsponsor te worden of om met een team mee te doen. 

  • Hoofdsponsoring

Als een van de hoofdsponsors van de DiaBeatit Run komt je organisatie op een sympathieke manier in contact met mensen met diabetes en hun naasten, zorgverleners en onderzoekers. Daarnaast levert de organisatie als hoofdsponsor uiteraard een waardevolle bijdrage aan oplossingen voor diabetes. Wij hebben  een mooi sponsorpakket samengesteld waarmee we gezamenlijk beide doelen optimaal nastreven. Meer weten? Neemcontact op via info@diabeatitrun.nl of op 033 - 462 2055.

  • Teambuildingsactiviteit

De DiaBeatit Run is een mvo- en teambuildingsactiviteit ineen. Iedereen kan meedoen, ervaren sporters en beginnende hardlopers. Want het aantal kilometers wordt vrij verdeeld over de teamleden. Meedoen is goed voor de gezondheid, en eerdere deelnemers noemen het bovenal een dag van unieke energie en saamhorigheid. Schrijf daarom een bedrijfteam in.  

Bekijk de sponsorpagina om te zien welke bedrijven zich dit jaar al aan de DiaBeatit Run verbinden.

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel